Digitaal verkeersplatform

Door een boodschap te sturen naar de kentekenhouder die je onderweg bent tegengekomen, draag je actief bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid. Anoniem en zonder fysiek contact.

Aanspreken op verkeersgedrag

Bestuurders van voertuigen direct aanspreken, kan emotionele reacties met zich meebrengen. Op KWAMJETEGEN.nl kan je iemand veilig een boodschap sturen en wijzen op ongewenst verkeersgedrag of 'gewoontefoutjes'.

Verkeersboodschappen

Rijdt iemand te hard in je woonwijk? Of kreeg je geen voorrang bij een zebrapad? Stuur je boodschap via KWAMJETEGEN.nl KwamJeTegen.nl

Verkeersveilig onthouden

Onderweg kenteken en boodschap verkeersveilig onthouden doe je met de handige KWAMJETEGEN datingrecorder. Voor supporters van KWAMJETEGEN.NL is deze mini voicerecorder voor slechts 3 Euro te koop. Druk op de knop en spreek kenteken en boodschap in. Later, op een rustig moment verstuur je de boodschap via de datingsite KwamJeTegen.nl

KWAMUTEGEN kinderfonds

Van elke verkochte mini voicerecorder gaat één euro naar het Kwamutegen kinderfonds.
Met deze bijdrage worden jonge verkeersslachtoffers financieel ondersteund voor uitgaven waarin andere regelingen niet in voorzien. Bijvoorbeeld voor studiekosten, sport, cultuur of verbetering van een toekomstige positie op de arbeidsmarkt.