Aanmelden kenteken

Om boodschappen voor een kenteken op te halen, is registratie van het kenteken vereist. Registratie is nodig om oneigenlijk gebruik te voorkomen. Daarom wordt bij aanmelding een online controle uitgevoerd op basis van kenteken, meldcode en datum kentekenbewijs deel-1b. 

Online controle kenteken

Om er zeker van te zijn dat bij aanmelding bij KWAMJETEGEN.NL de bezoeker in het bezit is van het opgegeven kentekenbewijs, wordt bij aanmelding gevraagd naar kenteken en meldcode. Via het voertuiginformatiesysteem van het VWE (Bureau voertuigdocumentatie en -informatie) wordt dan een online controle uitgevoerd.

1.Gecontroleerd wordt of iemand anders het opgegeven kenteken al heeft geregistreerd en of datum deel-1b anders is dan bij het reeds geregistreerde kenteken. Zo ja, wordt de oude registratie verwijderd. Aangenomen wordt dat de auto van eigenaar veranderd is. Oude kentekenhouder krijgt per e-mail bericht van de verwijdering.

2.Gecontroleerd wordt of onder het aangegeven e-mailadres meer kentekens geregistreerd zijn waarvan de datum van het kentekenbewijs deel-1b anders is dan bij de oorspronkelijke aanmelding. Zo ja, wordt de oude registratie verwijderd. Aangenomen wordt dat de auto van eigenaar veranderd is. Oude kentekenhouder krijgt per e-mail bericht van de verwijdering.

Hoe vraag ik een inlogcode aan?

Als kentekenhouder van een auto, motor of vrachtwagen, kan je een inlogcode voor KWAMJETEGEN.nl aanvragen door op de website op 'Aanmelden' te klikken. Nadat je het kentekennummer, de meldcode en een e-mailadres hebt opgegeven, ontvang je een bevestigingslink die je toegang geeft tot de voor jouw bestemde boodschappen.

Ik heb geen e-mail met de bevestigingslink ontvangen. Hoe kan dat?

Dit kan 2 oorzaken hebben: Je hebt een verkeerd e-mailadres opgegeven of de e-mail wordt geblokkeerd door je spamfilter.

Als je de bevestigingslink niet kunt achterhalen, voer de registratie dan opnieuw uit via "Aanmelden". Je eerdere aanvraag komt te vervallen.

Aanmelding lukt niet, wat doe ik verkeerd?

De meldcode klopt misschien niet. Controleer of de opgegeven meldcode bij het betreffende kenteken hoort. Na aanmelding is je kenteken gekoppeld aan je naam, een e-mailadres, je wachtwoord en de datum waarop kentekenbewijs deel-1b is afgegeven. Mogelijk kloppen deze niet.

Is naam en adres opgeven nodig?

Neen, alleen als je eventuele nieuwsbrieven per post wenst te ontvangen geef je je naam en adres op. Met jouw gegevens wordt zeer zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan en worden niet aan derden verstrekt.

Algemeen

Het digitale verkeersplatform KWAMJETEGEN.NL stelt iedereen die met het verkeer te maken heeft, in de gelegenheid met elkaar te communiceren over verkeersgedrag. Anoniem, maar met een vriendelijke ondertoon, elkaar wijzen op ingeslopen fouten of onoplettendheid. Niet meer of minder dan elkaar aan het denken zetten over ons verkeersgedrag.

Op KWAMJETEGEN.nl kan je verschillende soorten verkeersboodschappen maken.

*Persoonlijke boodschap aan een bestuurder van een kenteken. Ben jij een bestuurder van een auto, motor of vrachtwagen tegengekomen voor wie je een boodschap hebt? Ga naar de homepage en vul het kenteken in. Naast het kiezen van je boodschap, geef je hier ook aan tot welke categorie weggebruiker je behoort, zoals een automobilist, fietser, voetganger of wegbeheerder.

Wat kost het gebruik van KWAMJETEGEN.nl

Aan het gebruik van KWAMJETEGEN.NL zijn geen kosten verbonden. Je betaalt niets voor het versturen of ontvangen van boodschappen. De website KWAMJETEGEN.NL wordt gefinancierd door sponsorgeld van ondernemers en organisaties die hun steentje willen bijdragen aan veilig verkeer.

Waarom krijg ik een bevestigingslink per e-mail toegezonden?

Na je aanmelding wordt een bevestigingslink naar het door jou opgegeven e-mailadres toegezonden om te voorkomen dat derden ten onrechte je kenteken kunnen registreren. Doordat het opgegeven emailadres gekoppeld is aan het door jou ingevulde wachtwoord en kenteken, kunnen je gegevens niet in verkeerde handen terecht komen.

Hoe activeer ik mijn kenteken?

Nadat je je op KWAMJETEGEN.NL heeft aangemeld, ontvangt je per e-mail een bevestigingslink waarmee je je aanmelding kunt voltooien. Nadat je ter controle nogmaals je wachtwoord hebt ingevuld en je akkoord verklaart met de voorwaarden waarop je gebruik kunt maken van KWAMJETEGEN.NL, is je kenteken geactiveerd.

Ik heb geen e-mail met de bevestigingslink ontvangen. Hoe kan dat?

Dit kan 2 oorzaken hebben: Je hebt een verkeerd e-mailadres opgegeven of de e-mail wordt geblokkeerd door je spamfilter. Als je de bevestigingslink niet kunt achterhalen, voer de registratie dan opnieuw uit via "Aanmelden". Je eerdere aanvraag komt te vervallen.

Ik ben mijn activeringscode kwijt. Wat moet ik nu doen?

Een activeringscode heb je alleen nodig als de bevestigingslink die je toegezonden krijgt bij een nieuwe registratie van een kenteken, niet werkt. Ben je de activeringscode kwijt, meldt je dan het kenteken opnieuw aan. Je krijgt dan per e-mail een nieuwe bevestigingslink en activeringscode toegezonden.

Boodschap voor een kenteken

Heb je een boodschap of tip voor een bestuurder van een auto, vrachtwagen of motor die je in het verkeer bent tegengekomen? Vul het kenteken in op de Homepage en vink daar een van de boodschappen aan. Doe dit niet tijdens het rijden, maar op een rustig moment. Nadat je op 'Verstuur' hebt gedrukt, is je boodschap door de kentekenhouder op te vragen via 'Bent je mij tegengekomen'.

Wanneer zijn de boodschappen voor mijn kenteken opvraagbaar?

Door je kenteken in te vullen bij 'Ben je mij tegengekomen' kun je direct zien of er boodschappen voor jouw kenteken achtergelaten zijn. Om de boodschappen ook te kunnen lezen, dien je je eerst aan te melden via 'Aanmelden'. Nadat je je hebt aangemeld, ontvangt je per e-mail een bevestigingslink waarmee je je aanmelding kunt voltooien. Nadat je nogmaals je wachtwoord hebt ingevuld en je akkoord verklaart met de voorwaarden waarop je gebruik kunt maken van de KWAMJETEGEN.NL website, is je kenteken geactiveerd en kun je de voor jouw kenteken bestemde boodschappen lezen.

Anoniem

Boodschappen worden altijd anoniem getoond. Je kenteken, naam en e-mailadres worden niet getoond op de website, noch worden je persoonlijke gegevens aan andere deelnemers van KWAMJETEGEN.NL of aan derden bekend gemaakt. Ook is geen enkele relatie te leggen tussen de afzender en de ontvanger van een boodschap.

Maximaal aantal boodschappen

Om spam te voorkomen, accepteert het systeem maximaal het volgende aantal boodschappen:

 • Per IP adres maximaal 3 boodschappen per dag.
 • Per IP adres maximaal 1 boodschap per dag naar hetzelfde kenteken.
 • Per IP adres maximaal 3 boodschappen per week naar hetzelfde kenteken.

Let op: als je computer aangesloten is op een netwerk, bijvoorbeeld op je werk of thuis, dan hebben alle computers binnen dit netwerk hetzelfde IP-nummer voor de buitenwereld.

Boodschappen worden verwijderd

Boodschappen blijven opvraagbaar tot deze gelezen zijn. Gelezen boodschappen worden daarna verwijderd. Het verleden blijft dus niet bewaard.

Boodschappen onthouden

Gebruik met het oog op de verkeersveiligheid de mini voicerecorder voor het onthouden van een kenteken en boodschap. De mini voicerecorder is voor 3 Euro gelijktijdig met de aanmelding te bestellen.

Het lukt me niet meer om boodschappen op te halen

Dit kan de volgende oorzaken hebben:
 • Mogelijk gebruik je een wachtwoord dat niet correspondeert met het opgegeven kenteken.
 • Het kenteken is mogelijk overgeschreven op een andere naam.
 • Controleer of je internet verbinding nog werkt.

Boodschappen voor nieuwe deelnemers

Alleen boodschappen van de laatste 3 maanden worden getoond bij een nieuwe aanmelding. Boodschappen ouder dan 3 maanden worden automatisch verwijderd.

Is het noodzakelijk mijn e-mailadres op te geven?

Om bij aanmelding van je kenteken je een bevestigingslink te kunnen toesturen, is het noodzakelijk dat je een e-mail adres opgeeft. Je e-mailadres zal nimmer aan derden worden verstrekt.

Waarom krijg ik per e-mail een bevestigingslink?

Om je aanmelding te bevestigen, ontvangt je per e-mail een bevestigingslink waarmee je je aanmelding kunt voltooien. Nadat je nogmaals ter controle je wachtwoord hebt ingevuld en je akkoord verklaart met de voorwaarden waarop je gebruik kunt maken van KWAMJETEGEN.NL, is je kenteken geactiveerd.

Periodiek e-mailnieuws

Periodiek kunnen deelnemers van KWAMJETEGEN.NL een email ontvangen met de laatste ontwikkelingen en nieuws van KWAMJETEGEN. In elk e-mailbericht is de mogelijkheid opgenomen je direct af te melden voor alle daarop volgende nieuwsberichten. Tevens kun je bij 'wijzig gegevens’ je keuze op elk moment veranderen. Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

Verkeersergernissen

Dagelijks rijden er miljoenen mensen op de weg. Opmerkingen en ergernissen over elkaars verkeersgedrag komt iedereen wel bekend voor.

Wat zijn de grootste ergernissen op de weg in Nederland:

 • Bumperkleven
 • Agressief rijgedrag
 • Rijden met alcohol / drugs
 • Geen richting aangeven
 • Onnodig links rijden
 • Te langzaam rijden
 • Op laatste moment invoegen / ritsen
 • Smartphone gebruik tijdens het rijden
 • Zondagsrijders
 • Afval of sigaret uit het raam gooien
 • Iedereen maakt weleens een foutje in het verkeer en vaak niet eens bewust. Stuur een boodschap via KWAMJETEGEN.NL en maak de ander daarvan bewust.

  Mini voicerecorder

  Om een kenteken en boodschap verkeersveilig te kunnen onthouden, kun je gebruik maken van de bij aanmelding verkrijgbare KAMJETEGEN mini voicerecorder. Je kunt dan verkeersveilig een kenteken onthouden voor wie je een boodschap hebt.

  Sponsering mini voicerecorder

  De mini voicerecorder waarmee je onderweg verkeersveilig een kenteken kunt onthouden, worden o.a. gesponsord door maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties die jonge verkeersslachtoffers een handje willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval zo goed mogelijk te boven te komen. Stichting KWAMUTEGEN spant zich in om binnen de groep van ondernemingen en organisaties die betrokken zijn bij de dagelijkse verkeersstroom, sponsors te werven voor de KWAMJETEGEN mini voicerecorder. Door als sponsor op te treden van de mini voicerecorder profileert de onderneming zich als maatschappelijk betrokken.

  Kenteken registreren

  Door je kenteken aan te melden, zorg je ervoor dat alleen jij toegang krijgt tot de voor jouw kenteken bestemde boodschappen. Je privacy blijft op deze manier gewaarborgd.

  Waarom moet ik mijn meldcode opgeven?

  Om er zeker van te zijn dat je de geregistreerde houder bent van het kenteken, vragen wij naar de meldcode die op het kentekenbewijs staat. Na een succesvolle aanmelding is je kenteken gekoppeld aan het e-mailadres die je hebt opgegeven, je wachtwoord en actuele datum kentekenbewijs deel-1. Door deze unieke combinatie ben je als houder van een kenteken de enige die inzage krijgt in de voor dat kenteken bestemde boodschappen. Op die manier wordt voorkomen dat de voor jou bestemde boodschappen door iemand anders worden opgevraagd.

  Zonder je kenteken aan te melden, kun je alleen bekijken of er boodschappen voor jouw kenteken gemaakt zijn. Voor het lezen van je boodschappen, dien je je eerst aan te melden met je aanmeldgegevens. Of registreer je kenteken als je dat nog niet gedaan hebt. Op die manier hebben derden geen toegang tot de voor jouw kenteken bestemde boodschappen.

  Waar vind ik de meldcode?

  Je vindt de meldcode op je kentekenbewijs. De 4-cijferige meldcode staat bovenaan naast het kenteken. Het zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer. De meldcode wordt nooit op de website KWAMJETEGEN.NL getoond, verstuurd of opgeslagen. De meldcode wordt alleen gebruikt om te kunnen vaststellen dat jij werkelijk in het bezit bent van het kenteken.

  Hoe lang blijft mijn kenteken geregistreerd?

  Tot het kenteken door jou afgemeld wordt, tot het moment dat het kenteken op een andere naam wordt overgeschreven of als het kenteken opnieuw wordt aangemeld met een latere datum dan de voorgaande datum van het kentekenbewijs deel-1b.

  Hoe activeer ik mijn kenteken?

  Nadat je je op KWAMJETEGEN.NL hebt aangemeld, ontvangt je per e-mail een bevestigingslink waarmee je je aanmelding kunt voltooien. Nadat je nogmaals je wachtwoord hebt ingevuld en je akkoord verklaart met de voorwaarden waarop je gebruik kunt maken van KWAMJETEGEN.NL, is jouw kenteken geactiveerd en kun je de voor jouw kenteken bestemde boodschappen lezen.

  Hoe kan ik de registratie van een kenteken opheffen?

  Stuur een mail, met vermelding van het te verwijderen kenteken, naar info@kwamjetegen.nl en alle geregistreerde gegevens van dat kenteken worden definitief verwijderd.

  Wat is de doelstelling van het KWAMUTEGEN kinderfonds?

  In Nederland worden jaarlijks tussen de twee- en drieduizend kinderen in het ziekenhuis opgenomen met min of meer ernstige verwondingen ten gevolge van een verkeersongeval. Vaak komt dat door onervarenheid, maar ook zelfs zonder dat zij daadwerkelijk aan het verkeer hebben deelgenomen.

  Het KWAMUTEGEN kinderfonds wil jonge verkeersslachtoffers een handje helpen bij het te boven komen van de gevolgen van een verkeersongeval door financiële ondersteuning te geven voor bijvoorbeeld de aanschaf van hulpmiddelen, studiekosten, sport, cultuur of verbetering van de toekomstige positie op de arbeidsmarkt.

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid

  Omdat alle partijen die dat verkeer mogelijk maken, een zekere maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben tegenover deze jonge verkeersslachtoffers, stelt de Stichting KWAMUTEGEN ondernemers die bij de dagelijkse verkeersstroom betrokken zijn, in de gelegenheid door sponsoring haar bijdrage te leveren aan het KWAMUTEGEN kinderfonds.

  Waar kan ik terecht met klachten?

  KWAMJETEGEN doet er alles aan om de functionaliteit van de website optimaal te laten functioneren. Indien je klachten hebt over de inhoud of functionaliteit van de website, laat ons dat dan weten. Je kunt je klacht per e-mail aan ons voorleggen via info@kwamjetegen.nl.

  Waar kan ik misbruik van mijn inloggegevens melden?

  Als je misbruik vermoedt, dan kun je een e-mail sturen naar info@kwamjetegen.nl. De webbeheerder van www.kwamjetegen.nl zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Mijn gegevens

  Met de door jou verstrekte gegevens dient in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) de webbeheerder van www.KWAMJETEGEN.NL zeer vertrouwelijk mee om te gaan.

  Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

  KWAMJETEGEN.NL geeft geen persoonlijke of individuele gegevens als naam, kenteken, email- of woonadres door aan (overheid)instellingen, particulieren of bedrijven. De webbeheerder registreert voor marketingactiviteiten slechts de transactie en zal deze alleen voor dat doel gebruiken.

  Wat doet KWAMJETEGEN.nl er aan om misbruik te voorkomen?

  De spam policy ziet er als volgt uit. Het systeem accepteert maximaal het volgende aantal boodschappen:

  1. Per IP adres maximaal 3 boodschappen per dag.
  2. Per IP adres maximaal 1 boodschap per dag naar hetzelfde kenteken.
  3. Per IP adres maximaal 3 boodschappen per week naar hetzelfde kenteken.
  Let op: als je computer aangesloten is op een netwerk, bijvoorbeeld op je werk of thuis, dan hebben alle computers binnen dit netwerk het hetzelfde IP-nummer voor de buitenwereld.

  Waarom is de toegang tot mijn kenteken geblokkeerd?

  Wanneer je meerdere malen een verkeerd wachtwoord invoert, wordt je inlogcode 10 minuten geblokkeerd. Als je daarna weer een verkeerd wachtwoord invoert, wordt de inlogcode 24 uur geblokkeerd. Mocht je inlogcode geblokkeerd zijn zonder dat je verkeerde gegevens hebt ingevoerd, stuur dan een e-mail naar info@kwamjetegen.nl. Er kan namelijk sprake zijn van misbruik van je inlogcode.

  Sponsoren

  De mini voicerecorder die bedoeld is om onderweg verkeersveilig een kenteken te onthouden, wordt gesponsord door bedrijven en instellingen die jonge verkeersslachtoffers een handje willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen.

  Maatschappelijk betrokken ondernemers

  Ondernemingen en organisaties die jonge verkeersslachtoffers willen helpen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen, tonen daarmee maatschappelijke betrokkenheid door de mini voicerecorder van de Stichting KWAMUTEGEN te sponsoren.

  Je bijdrage aan een veilig en sociaal verkeersgedrag

  Naast je bijdrage aan een veilig en sociaal verkeersgedrag, helpt je ook kinderen de gevolgen van een verkeersongeval te boven te komen als u zich aanmeldt bij KWAMJETEGEN.NL.

  Stichting KWAMUTEGEN

  Stichting KWAMUTEGEN wil de verkeersveiligheid bevorderen en financiële steun verlenen aan kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. Bezoek voor meer informatie over de stichting, de website www.stichtingkwamutegen.nl.

  Wat is de doelstelling van het KWAMUTEGEN kinderfonds?

  In Nederland worden jaarlijks tussen de twee- en drieduizend kinderen in het ziekenhuis opgenomen met min of meer ernstige verwondingen ten gevolge van een verkeersongeval. Vaak komt dat door onervarenheid, maar ook zelfs zonder dat zij daadwerkelijk aan het verkeer hebben deelgenomen.

  Het KWAMUTEGEN kinderfonds wil jonge verkeersslachtoffers helpen bij het zo goed mogelijk te boven komen van de gevolgen van een verkeersongeval. Dit doet de stichting door financiële steun te bieden op het gebied van sport, cultuur, opleiding en ontspanning. Omdat alle partijen die dat verkeer mogelijk maken, een zekere maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben tegenover deze jonge verkeersslachtoffers, stelt Stichting KWAMUTEGEN ondernemers die bij de dagelijkse verkeersstroom betrokken zijn, in de gelegenheid door sponsoring haar bijdrage te leveren aan het Kwamutegen kinderfonds.

  Veilig verkeer bevorderen

  HeHet digitale platform KWAMJETEGEN.NL is het unieke instrument voor iedere verkeersdeelnemer die concreet wil bijdragen aan een veiliger en socialer verkeer.

  Verkeersgedrag

  Het overgrote deel van de verkeersdeelnemers neemt aan het verkeer deel met de beste bedoelingen en staat niet stil bij zijn of haar 'gewoontefoutjes' of onoplettendheid. Onnodig links blijven rijden, te hard langs een school of in een woonwijk rijden, geen voorrang verlenen, zijn voorbeelden van onbewust verkeersgedrag. Gevolg is een gevoel van irritatie en ongemak bij de medeweggebruiker. Bovendien leidt ongepast verkeersgedrag tot onveilige verkeerssituaties en ongelukken. Centrale en decentrale overheden besteden jaarlijks veel belastinggeld aan het aanpassen van infrastructuur, wegen, bebording en handhaving om de verkeersveiligheid zo hoog mogelijk te houden.

  KWAMJETEGEN.nl voor veilig en sociaal verkeer

  KWAMJETEGEN.NL wil daar nu iets aan doen. De website biedt verkeersdeelnemers in de gelegenheid om met elkaar te communiceren. Anoniem, maar met een vriendelijke ondertoon, elkaar aanspreken op verkeersgedrag. Niet meer of minder dan elkaar aan het denken zetten. Door alle verkeersdeelnemers bereikbaar te maken via de website, kunnen we samenwerken aan de bewustwording en verbetering van ons gedrag in het verkeer. Verkeer maken we immers samen. Samen kunnen we het ook weer veiliger en socialer maken.

  Voorwaarden deelname aan KWAMJETEGEN.nl:

  LLees deze voorwaarden zorgvuldig door alvorens de website KWAMJETEGEN.NL te gebruiken en bevestig voordat je je aanmeldt, dat je deze voorwaarden gelezen hebt en ermee akkoord gaat. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, klik dan op 'Annuleren'.

  De website KWAMJETEGEN.NL maakt het mogelijk dat je als verkeersdeelnemer, opmerkingen of tips kunt geven over het verkeersgedrag van een bestuurder van een auto, vrachtwagen of motor.

  Berichten bestemd voor een bepaald kentekennummer kunnen alleen gelezen worden door degene die geregistreerd is als houder van dat kenteken. Je privacy is en blijft gewaarborgd doordat alle deelnemers van KWAMJETEGEN.NL anoniem blijven op de website en bij het verzenden en ontvangen van boodschappen. Persoonlijke gegevens worden nooit openbaar gemaakt op de website of verstrekt aan derden zoals sponsors of andere deelnemers van KWAMJETEGEN.NL.

  De inhoud van de uitgewisselde boodschappen kunnen door KWAMUTEGEN voor marketingactiviteiten gebruikt worden. Het gaat hier alleen om de inhoud van de collectieve boodschappen. Gegevens van persoonlijke en individuele aard, worden hierbij niet gebruikt. De wijze waarop met de door jou verstrekte gegevens wordt omgegaan, staat onder toezicht van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) onder nummer 1395445

  Verwijzingen en hyperlinks naar andere sites dienen enkel ter informatie van de gebruikers van deze website. Met het onderhoud en de inhoud van deze sites heeft KWAMJETEGEN.NL geen enkele bemoeienis en geeft dan ook geen enkele garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot toegankelijkheid en de inhoud van die sites.

  Alle rechten van intellectueel eigendom met betrekking tot de website www.kwamjetegen.nl berusten uitsluitend bij de Stichting KWAMUTEGEN. De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27316337.

  Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van de website www.kwamjetegen.nl de uiterste zorg is nagestreefd, sluit Stichting KWAMUTEGEN iedere aansprakelijk uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van de via de website verstuurde berichten.

  Enige vorm van ter beschikking stelling dan wel verveelvoudiging van de inhoud van de website www.kwamjetegen.nl is niet toegestaan, tenzij de Stichting KWAMUTEGEN daar schriftelijk het recht toe heeft verleend.

  Wachtwoord

  Door je persoonlijke boodschappen te beveiligen met een wachtwoord, zorg je ervoor dat niemand anders toegang krijgt tot de voor jouw kenteken bestemde boodschappen.

  Wat zijn de eisen die KWAMJETEGEN.nl stelt aan het wachtwoord?

  Een wachtwoord moet minimaal 7 karakters lang zijn. Je kunt cijfers, verbindingsstreepjes en kleine- en hoofdletters gebruiken. Spaties zijn niet toegestaan.

  Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

  Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je via 'Bent u mij tegengekomen' op de knop 'Wachtwoord vergeten' drukken om uw wachtwoord op te vragen. Naar het eerder door jou opgegeven e-mailadres wordt het door jou geregistreerde wachtwoord gezonden.

  Radiospots

  KWAMUTEGEN.nl heeft een aantal radiospots laten inspreken door Hans Böhm en zijn te horen geweest op landelijke radiozenders. Hans Böhmn is TV persoonlijkheid en meester schaker en toont zijn betrokkenheid bij een veilig en sociaal verkeer als bestuurslid bij Stichting KWAMUTEGEN.

  De rechten van de radiospots liggen bij Stichting KWAMUTEGEN. Geïnteresseerden kunnen de radiospots ter beschikking krijgen voor uitzending.